Baby for You

Üdv a blogon!

2018. június 04. - GFL

Kedves Olvasóm,

Üdvözöllek a Baby for You blogon, amit azzal a céllal hoztam létre, hogy át tudjam adni azt a rengeteg információt, kutatási eredményt és személyes tapasztalatot, amelyeket az elmúlt több, mint tíz év során gyűjtöttem össze a meddőség témakörében. Sok mindenen vagyunk túl, számos lombik program és mindenféle alternatív kezelés van már mögöttünk. Bár ez az időszak nem mindig volt egyszerű, rengeteg hullámvölgyet hozott, de szerencsére mindig sikerült kimászni belőle, és még nem adtuk fel, hogy nekünk is gyerekünk lehessen.

Bátrabbak lettünk abban, hogy azt tegyük, amit a szívünk diktál és azzal foglalkozzunk, ami örömet okoz nekünk. Hisszük, hogy nem azért kell boldogan és egészségesen élni, hogy jöjjön a baba, hanem akkor könnyebben érkezik majd, ha ezt először önmagunkért is képesek vagyunk megtenni.

Ezt a szemléletet szeretném átadni Neked, bizakodva, hogy segíteni tudok abban, hogy az utad könnyebb legyen és hamarabb megérkezzen a várva várt siker, vagy abban, hogy el tudd fogadni ezt a helyzetet.

white_pink_black_heart.jpg

"A meddőség csak egy állapot. Hogy szenvedünk-e miatta, az a mi választásunk. A női lét sokkal többet ér, mint minden hónapban várni, hogy két csíkot mutat-e a teszt. "

Hiszem, hogy a megfelelő informáltság, valamit az alternatív, holisztikus módszerek időben történő megtalálása segítséget jelenthet a meddőséggel küzdők számára, ezért írásaimat  is leginkább ezekről fognak szólni. Nem elfeledve a lelki oldalt, ami elengedhetetlen az érzelmi stabilitás megtalálásához, amelyre bármilyen meddőségi programot építeni lehet.

Kívánom Neked, hogy mielőbb bekopogtasson a siker és bízom benne, hogy posztjaimmal segíteni tudlak majd.

Guidi-Farkas Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://babyforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr6014022962
süti beállítások módosítása